Tuesday, June 03, 2008

Catalanofrancés

Novament l'olor del pati, novament coses velles, o una segona vida reviscuda sobre la primera. Però no; no és exactament així com funciona. No sap com prendre's encara segons quines coses, perquè la segona vida no està complematement copsada de les pertinents emocions. Hi ha forats, i al juntar-se, acoblar-se, sobre la primera, cau lleugera com una brussa, deixant al descobert, ocasionalment, el fil de l'actual existència.

LLavors, ocórre la situació que manca de sentit. I de vegades entèn massa bé, tot i ser la priemera vegada (en apariència) que ho entèn, però després resulta que no entèn com no entèn altres coses amb la claredat de les primeres.

Es produeix, així, aquesta falla espiritual que es manifesta en la necessitat de la creació personal.

Ha sentit que la vida por ser un recull de totes les anteriors. Pot ser que l'explicació sigui així de senzilla. Però si això és cert, també podria ser cert perfectament que és pel mateix motiu precissament, que ara no troba cap amant ferm. Potser va estimar tant en altres existències, que ara tot sembla d'una força minsa, fins i tot les possibles pretendents.

I després va a ballar i escolta els hits de la radio de manera respectuosa. I si li agrada la cançó, doncs ho diu.

1 comment:

CARLA said...

The book of love is long and boring

Memorables frases aunque para mi la mejor cancion de ese disco es la de Asleep and dreaming

Que romantico verdad todo lo que dice?

que suerte que vayas al concierto